Glutenfri Psyllium, 1 kg

26,60 

Psyllium mals av skal från grobladfrön och är en 100% naturlig produkt. Psyllium är ett utmärkt bakhjälpmedel. Genom att binda fukt ökar den degens saftighet och gör den lättare att bearbeta. Psyllium är också en bra fiberkälla. Virtasalmis psylliumpulver är mycket fint och räcker därför länge.

Slut i lager

Artikel nr: 10-01-002 Kategori: Etikett: , ,

Glutenfri Psyllium mals från skalet av det indiska Plantago ovata-grobladfröet och är 100% naturligt.

Psyllium har samma egenskaper som gluten, vilket gör det till ett utmärkt hjälpämne för glutenfri bakning. Genom att binda fukt ökar saftigheten i degen och gör den lättare att hantera genom att skapa en deg som är mer sammanhängande. Eftersom psyllium är naturligt glutenfritt är det också en bra fiberkälla för personer med celiaki. Psyllium är lukt- och smaklöst, så det går inte att skilja från mjölmixer eller färdiga bakverk.

Virtasalmis glutenfria psylliumpulver är mycket fint och räcker därför länge. Mjölblandningarna från Virtasalmen Viljatuote innehåller redan psyllium, så det finns inget behov av att blanda det i mjölet om inte instruktionerna kräver mer "seghet".

Produkten är fri från tillsatser och konserveringsmedel samt GMO-fri.

Du kan se en video om vårt psylliums dryghet här.

NÄRINGSINNEHÅLL100g
Energi776 kJ / 193 kcal
Fett,
varav mättat
0,2 g,
0 g
Kolhydrater,
varav sockerarter
2,5 g,
0 g
Kostfiber87,8 g
Protein1,4 g
Salt0,3 g

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera "Glutenfri Psyllium, 1 kg"

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.

Vikt1 kg
Tillverkare

Virtasalmen Viljatuote Oy



Våra produkter är certifierade av AOECS-Association of European Coeliac Societies (AOECS-Association of European Coeliac Societies) som glutenfria. Du kan hitta en aktuell lista över produkter som har tilldelats den glutenfria märkningen på Coeliac Association. För att kvalificera sig för märkningen krävs en årlig revision av AOECS-standarden för glutenfria livsmedel (AOECS-standard för glutenfria livsmedel).


Viljatuote © 2024 Virtasalmen Oy | Glutenfritt mjöl & mjölblandningar