Startsida " Glutenfria recept " Glutenfria morotsrullar

Glutenfria morotssemlor

Glutenfria morotssemlor

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Portioner

20

st
Tillagningstid

15

Protokoll

Glutenfria morotsrullar är enkla att göra och smakar jättegott! Bullarna är godast när de kommer varma ur ugnen, men om du vill skära dem är det bäst att låta dem svalna ordentligt först.

Ingredienser

Beredning

  • Blanda de torra ingredienserna i en skål. Gör en grop i mitten och häll i ljummet vatten. Tillsätt olja och äppelcidervinäger. Knåda för hand eller med degkrokar i ca 5 minuter.
  • Forma degen till rullar och lägg på ett bakplåtspapper för att jäsa på en varm plats i ca 30-45 minuter.
  • Smörj de glutenfria morotsrullarna med vatten och strö över solrosfrön. Baka i 225 C ugn i ca 15 minuter.
  • Låt rullarna svalna helt innan du skär dem.

    Ina Elevant | Glutenfri

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.