Startsida " Glutenfria recept " Glutenfritt sött morotsbröd

Glutenfritt sött morotsbröd

Glutenfritt sött morotsbröd

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Portioner

1

Bröd
Tillagningstid

45

Protokoll

Glutenfritt sött morotsbröd är ett härligt knaprigt och enkelt bröd. Prova och älska det.

Ingredienser

Beredning

  • Vispa kokossocker och ägg fluffigt.
  • Tillsätt rapsoljan och blanda.
  • Tillsätt kryddor, bakpulver och glutenfri morotsmjölblandning. Rör om.
  • Vänd ner morotsblandningen och de hackade valnötterna i degen. Spara ⅕ av valnötterna för att dekorera brödet om du vill.
  • Täck brödformen med bakplåtspapper och häll bröddegen i formen. Tryck ut degen jämnt i formen och dekorera med de återstående valnötterna.
  • Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i ca 45 minuter.
  • Låt svalna före servering.
  • Glutenfritt sött morotsbröd är redo att avnjutas.

    Iina Sarkama | Iinabites

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.