Haemme uutta Viljatuotelaista!

Työn kesto 3kk (1.6-30.8.2020)

Haemme elintarviketyöntekijää Virtasalmen Viljatuotteelle kesäksi 2020!

Virtasalmen Viljatuote valmistaa luonnostaan gluteenittomia myllytuotteita yli 20 vuoden kokemuksella. Valmistamme ja pakkaamme tuotteitamme kuluttajien, jälleenmyyjien ja leipomoiden käyttöön ympäri Suomen sekä vientiin. Meidät on valittu 2016 Vuoden gluteenittomaksi yritykseksi sekä 2018 Etelä-Savon vuoden yritykseksi. Panostamme laatuun, elintarviketurvallisuuteen sekä kokonaisvaltaiseen asiakaskokemukseen. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan osaksi mahtavaa porukkaa sekä seuraamaan kasvavan elintarvikeyrityksen matkaa. Tule mukaan!

Yrityksemme sijaitsee Pieksämäen Virtasalmella (Suholanrannantie 231, 77330 Virtasalmi). Työmatkan takia oman auton käyttö on aika välttämätön.

Työaika ajoittuu toimistoaikaan eli arkisin klo 7-15. Samaan aikaan on töissä myös muu tuotannon tiimi. Juhannuksen olemme kaikki vapaalla.

Mitä työtehtäviä sinulla olisi?
Verkkokauppatilausten käsittelyt, leipomoiden ja jälleenmyyjien tilausten keräilyt, erilaiset myllyn tuotannolliset työt sekä muut mielenkiintoiset tehtävät. Pyrimme myös soveltamaan aiempaa osaamistasi, mikäli se on mahdollista.

Entä mitä toivomme sinulta?
Kiinnostusta elintarvikealaan, kykyä hyvään tiimityöhön, huolellisuutta ja tarkkuutta. Hygieniapassin katsomme eduksi sekä trukin ajotaidot. Huomioithan myös, että jauhosäkit painavat jonkin verran. Työtehtävät tuotannossa ja toimistossa vaihtelevat melko paljon ja kesälomien aikana toivommekin, että olet joustava oppimaan uutta.

Työn kesto on alustavasti 3kk (1.6. - 30.8.2020), mutta mahdollisesti jatkuu sen jälkeenkin. Työ alkaa kesäkuun alusta perehdytysjaksolla.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Matti Toivanen, puh 040 846 9788 matti.toivanen@virtasalmenviljatuote.fi
Matille voit myös lähettää hakemuksesi ja ansioluettelosi. Otsikoi hakemus "Kesätyö 2020".