[siteorigin_widget class=”kad_calltoaction_widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”kad_image_widget”][/siteorigin_widget]

Haemme kahta elintarviketyöntekijää kesätöihin Viljatuotteelle!

Miksi kannatttaa tulla kesätöihin Viljatuotteelle? Virtasalmen Viljatuote valmistaa luonnostaan gluteenittomia myllytuotteita yli 20 vuoden kokemuksella. Valmistamme ja pakkaamme tuotteitamme kuluttajien, jälleenmyyjien ja leipomoiden käyttöön ympäri Suomen sekä vientiin. Meidät on valittu 2016 Vuoden gluteenittomaksi yritykseksi sekä 2018 Etelä-Savon vuoden yritykseksi. Panostamme laatuun, elintarviketurvallisuuteen sekä kokonaisvaltaiseen asiakaskokemukseen. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan osaksi mahtavaa porukkaa sekä seuraamaan kasvavan elintarvikeyrityksen matkaa. Tule mukaan!

Yrityksemme sijaitsee Pieksämäen Virtasalmella (Suholanrannantie 231, 77330 Virtasalmi). Työmatkan takia oman auton käyttö on aika välttämätön.

Työaika on arkisin klo 7-15, mutta toivomme, että pystyt tarvittaessa joustamaan. Juhannuksen olemme kaikki vapaalla.

Mitä työtehtäviä sinulla olisi?
Leipomoiden ja jälleenmyyjien tilausten keräilyt, erilaiset myllyn tuotannolliset työt sekä muut mielenkiintoiset tehtävät. Pyrimme myös soveltamaan aiempaa osaamistasi, mikäli se on mahdollista.

Entä mitä toivomme sinulta?
Kiinnostusta elintarvikealaan, kykyä hyvään tiimityöhön sekä itsenäiseen työskentelyyn, huolellisuutta ja tarkkuutta. Hygieniapassin katsomme eduksi sekä trukin ajotaidot. Huomioithan myös, että jauhosäkit painavat jonkin verran. Työtehtävät tuotannossa vaihtelevat melko paljon ja kesälomien aikana toivommekin, että olet joustava oppimaan uutta.

Työn kesto on alustavasti 5kk (1.5. – 30.9.2022), mutta mahdollisesti jatkuu sen jälkeenkin. Työ alkaa toukokuun alusta perehdytysjaksolla.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Matti Toivanen, puh 040 846 9788 matti.toivanen@virtasalmenviljatuote.fi
Matille voit myös lähettää hakemuksesi ja ansioluettelosi. Otsikoi hakemus “Kesätyö 2022”.