Gluteenittomat Täytetyt Leipärullaset

AINEKSET

5 dl maitoa (tai vettä)
1 pkt (50 g) hiivaa
2 rkl siirappia
1 tl suolaa
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Kaurajauhoseosta
6 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
0,5 dl rypsiöljyä

TÄYTE
0,5 dl sweet chili kastiketta
10 siivua meetvurstia
0,5 pkt (85 g) Aurajuustoa
24 siivua kermajuustoa

VALMISTUS

Lämmitä neste käden lämpöiseksi ja liota hiiva nesteeseen.
Sekoita nesteeseen hiiva, siirappi, suola ja jauhot.
Alusta noin puolet jauhoista taikinaan, lisää öljy ja loput jauhot.
Vaivaa taikinaa kunnolla esim. yleiskoneella noin 5 minuuttia.
Taikina saa jäädä hieman pehmeäksi.
Leikkaa taikina kahteen yhtä suureen osaan je leivo se saman tien ilman nostatusta.
Kauli puolikkaasta taikinasta ohut levy jauhotetulla alustalla tai leivinpaperin päällä.

TÄYTE
Pilko meetvursti pieneksi paloiksi.
Levitä puolet kastikkeesta sekä puolet meetvurstin paloista taikinan päälle ja murustele puolet Aurasta siihen.
Laita päälle vielä juustosiivuja harvakseltaan puolet määrästä eli 12 kpl.
Kääri taikina rullalle kun kääretorttu konsanaan.
Tee toinen leipä samoin ja nosta ne pellille leivinpaperin päälle.
Peitä liinalla ja anna kohota vähintään puoli tuntia.
Voitele kananmunalla ja paista uunissa alatasolla 200 asteessa noin 25-30 minuuttia.

2 kommentti

  • Hei!
    Mitä säkki vaaleaa,tummaa jauhoseosta,pullajauhoseosta maksavat?
    Milloin on ilmainen toimitus teidän tuotteilla?
    P.s.
    Olen suurasiakas Anna Välimäen sisko Hankasalmelta.
    Olen saanut teille 5 asiakasta Hankasalmelta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *