gluteenittomat ja vegaaniset mokkapalat

Gluteenittomat & vegaaniset mokkapalat

Rakastetut mokkapalat nyt myös vegaanisena! Pystytkö syödä vain yhden?

AINEKSET

390 g / n. 6 dl Virtasalmen Viljatuote Vaalea Gluteeniton Jauhoseos
220 g / n. 2,5 dl sokeria
45 g / n. 1 dl tummaa kaakaojauhetta
3 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
225 g sulatettua maidotonta leivontamargariinia
4 ½ dl gluteenitonta kaurajuomaa
1 dl kahvia

Kuorrute
½ dl kahvia
30 g / n. ¾ dl tummaa kaakaojauhetta
5 dl tomusokeria
2-3 rkl gluteenitonta kaurajuomaa
Gluteenittomia trösseleitä

VALMISTUS

Lämmitä uuni 200 asteeseen.
Sekoita kuivat aineet. Sekoita kevyesti joukkoon nestemäiset aineet. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Paista n.13-15 minuuttia, tai kunnes tikkutesti on puhdas. Pohjan kuuluisi tuntua pehmeältä ja joustavalta. Anna pohjan jäähtyä.
Sekoita kuorrutteen ainekset. Lisää tarvittaessa kaurajuomaa / kahvia maun mukaan. Levitä kuorrute jäähtyneen pohjan päälle ja koristele strösseleillä. Jos laitat kuorrutetut mokkapalat kylmään tunniksi tai pariksi, saat leikattua siistejä paloja.

Tiina Strandberg | My Berry Forest

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *