Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton omenapiirakka (porkkanajauhoseos)

Gluteeniton omenapiirakka (porkkanajauhoseos)

Gluteeniton omenapiirakka (porkkanajauhoseos)

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Määrä

12-15

palaa
Kypsennysaika

25

minuuttia

Gluteeniton omenapiirakka valmistuu helposti Viljatuotteen porkkanajauhoseoksesta. Nimestään huolimatta jauhoseos sopii täydellisesti myös omenapiirakkaan! Tämä hieman rouheinen omenapiirakka on täydellinen päiväkahvin kaveriksi!

Ainekset

Valmistus

  • Riko munien rakenne rikki puuhaarukalla vatkaten. Lisää sulatettu voi / margariini, sokeri ja vaniljasokeri. Yhdistä leivinjauhe ja sooda jauhoseokseen. Lisää kerma vuorotellen jauhoseoksen kanssa taikinaan.
  • Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Asettele omenalohkot taikinan päälle. Ripottele pinnalle kanelia ja sokeria oman maun mukaan. Paista 200 asteen lämpötilassa 25-30 minuuttia. Herkuttele ja nauti gluteeniton omenapiirakka vaniljakastikkeen tai jäätelön kera.

Vinkki

  • Ohjeesta tulee pellillinen, puolita ohje piirakkavuokaan.

2 Kommenttia

    1. Hei Katja,
      Kiitos kommentista! Hieno kuulla, että tämä omenapiirakka onnistui 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.