Gluteeniton Kääretorttu Vaniljaisella Täytteellä

AINEKSET

3 munaa
0.5 dl ruokosokeria
1.5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Tummaa Gluteenitonta Jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta

TÄYTE
2.5 dl vispautuvaa vaniljakastiketta
200g lakkatuorejuustoa

VALMISTUS

Vaahdota muna ja sokeri.
Levitä uunipellille, jossa on leivinpaperi.
Paista pohja 200-225 asteessa noin 8min (leivinuunissa 224 astetta 8min)

TÄYTE
Vaahdota vaniljakastike ja lisää joukkoon tuorejuusto.
Kumoa paistettu pohja leivinpaperin päälle (sokeroitu).
Leikkaa pohjan reunat tasaiseksi.
Levitä noin puolet täytteestä pohjan päälle ja rullaa.
Loput täytteestä pursottaen käärityn tortun päälle.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *