Gluteeniton Suklaa-Kookoskakku

AINEKSET

150 g voita
1 dl kookoshiutaleita
200 g tummaa gluteenitonta suklaata
2 munaa
4 munankeltuaista
1 dl ruokosokeria
3/4 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tummaa TEF-täysjyväjauhoa
1 tl leivinjauhetta

VALMISTUS

Voin ja suklaan sulatin ensin kattilassa miedolla lämmöllä ja annoin jäähtyä.
Munat, keltuaiset ja sokerin vatkasin hyvin vaahdoksi.
Vaahtoon lisäsin keskenään sekoitetut kuiva-aineet ja voi-suklaaseoksen vuorotellen.
Sitten vain voideltuun ja kookoshiutaleilla jauhotettuun 20 cm pyöreään irtopohjavuokaan taikina ja uuniin.
Leivinuunissani oli n. 175 astetta ja kakku sai paistua 45 minuuttia.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *