Gluteeniton Pieni Mansikkakakku

Gluteeniton Pieni Mansikkakakku

Helppo ja pieni mansikka-raparperikakku Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomasta tef-jauhosta.

AINEKSET

2 munaa
1 dl sokeria
0.75 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tummaa Tef-jauhoa
1 tl leivinjauhetta
1 tl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Psylliumia
1 tl vaniljasokeria

TÄYTE
1 dl kuohukermaa
100 g vaniljatuorejuustoa
1 tl vaniljasokeria

250 g raparperia
1 dl sokeria

VALMISTUS

Vatkaa sokeri ja kananmunat vaahdoksi.
Sekoita kuivataineet keskenään ja lisää varovasti sekoittaen vaahtoon.
Paista pohjaa irtopohjavuossa 180 asteessa noin. 20 min.

TÄYTE
Kostuta pohja ennen täytteiden lisäämistä esim. maidoilla.

Soseuta raparperi ja lisää sokeri.
Lusikoi seos jäähtyneen pohjan päälle.
Vaahdota kerma ja lisää siihen tuorejuusto ja vaniljasokeri.
Levitä kerma seoksen päälle .
Koristele mansikoilla ja mintunlehdillä.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *