Gluteeniton Katkarapu-kinkku Piirakka

AINEKSET

60 g voita
100 g perunamuusia
1 muna
1 dl juustoraastetta
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenittomia Höyrytettyjä Tattarihiutaleita
0.5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tummaa Tef-täysjyväjauhoa
1 tl leivinjauhetta
0.5 tl suolaa

TÄYTE
2 munaa
50 g smetanaa
100 g Philadelphia tuorejuustoa ranskalaiset yrtit
0.75 tl suolaa
1 dl juustoraastetta
100 g katkarapuja
1 keitetty muna
tilliä
suolaa
100 g Poutun savusuikaleita

VALMISTUS

Taikinan valmistuksessa sekoitin pehmeän voin, muusin ja munan ensin hyvin ja lisäsin joukkoon kuivat aineet keskenään sekoitettuna.
Taikinan voi vaivata käsin, mutta lusikalla sekoituskin onnistuu.
Levitin tef-jauhoja apuna käyttäen taikinan 26 cm piirasvuoan pohjalle ja sitten uuniin 225 asteeseen 10 minuutiksi esipaistumaan.

TÄYTE
Esipaistetun pohjan toiselle puoliskolle levitin savusuikaleet ja toiselle puolelle jäiset katkaravut, hienoksi pilkotun keitetyn munan, tilliä ja ripauksen suolaa.
Sen jälkeen kaadoin päälle muut ainekset keskenään hyvin sekoitettuna.
Ja takaisin uuniin vielä 30 minuutiksi.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *