Gluteenittomat Tattarikeksit

Gluteenittomat Tattarikeksit

n. 25-30kpl

AINEKSET

125 g voita sulatettuna
1 dl sokeria
1 dl rusinoita
3/4 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta
4 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenittomia Tattarihiutaleita
1 tl soodaa
0.5 dl kermaviiliä
0.5 dl piimää

VALMISTUS

Sekoita kuivat ainekset keskenään.
Lisää voisula ja sooda-kermaviili-piimäsekoitus.
Laita pellille noin puolen ruokalusikan kokoisia nokareita.
Painele litteämmiksi haarukalla.
Paista keksejä kiertoilmauunissa noin 15minuuttia,
ensin puolet ajasta 175 asteessa ja loput ajasta 150 asteessa.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *