Gluteeniton Jugurttikakku

AINEKSET

3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tummaa Täysjyväriisijauhoa
3 dl sokeria
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Maissijauhoa
2 dl maustamatonta jugurttia
200 g sulatettua voita
2 kananmunaa
2 tl vaniljasokeria
2 tl kanelia
1 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
1 tl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Psylliumia

VALMISTUS

Sekoita kaikki ainesosat keskenään kulhossa (ei vatkata).
Laita taikina voideltuun ja jauhotettuun (esin. tummaa riisijauhoa) vuokaan.
Paista kakkua 175 asteessa noin. 1 tunti.
Kumoa kakku jonkin aikaa jäähtyneenä.
Koristele halutessasi tomusokerilla.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *