Gluteenittomat Juustoskonssit

AINEKSET

3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Karkeaa Tattarijauhoa
3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Rouheista Gluteenitonta Jauhoseosta
1 tl himalajan hienoasuolaa
3 tl leivinjauhetta
100g voita -> kuutioi
200g ruohosipuli tuorejuustoa (viola)
2tl kuivattua ruohosipulia
1 rkl siirappia
2½ dl kolmen sipulin kermaa (valio)

VOITELUUN
Kananmuna

VALMISTUS

Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää voikuutiot ja tuorejuusto ja nypi taikina tasaiseksi.
Lisää sen jälkeen loputkin aineet ja sekoita käsin tasaiseksi.
Levitä taikina jauhotetulle pöydälle ja kauli 2cm paksu taikinamatto mikäli haluat täytettäviä, muutoin kauli ohuempi taikinamatto.
Painele piparimuotilla leivinpaperin päälle skonssit.
Voitele kananmunalla ja ripottele halutessasi kaurahiutaleita pinnalle.
Paista 170’c n.15min-20min uunista ja paksuudesta riippuen.
Ovat valmiita, kun pinta kauniin ruskehtava.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *