Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Banaanileipä
Gluteeniton Banaanileipä
Resepti julkaistu
Gluteeniton Banaanileipä
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
1
leipäKypsennysaika
1
tuntiAinekset
100 g voita (sulatettuna)
1 dl fariinisokeria
0,5 dl sokeria
1 muna
3 iso banaania (kypsää)
4 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Kaurajauhoseosta
1 tl ruokasoodaa
1 tl suolaa
1 tl kanelia
0,5 tl vaniljasokeria
(ripaus kardemummaa, vaniljajauhetta/vaniljauutetta)
Valmistus
- Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen.
- Voitele ja jauhota leipävuoka (noin 1 litran kokoinen).
- Sekoita kulhossa voisula, sokerit, muna ja muusatut banaanit.
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.
- Kaada taikina vuokaan ja paista leipää uunin keskitasolla tunti.
- Anna banaanileivän jäähtyä hetki ennen kuin irrotat sen vuoasta.
- Herkuttele!