Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Banaanileipä

Gluteeniton Banaanileipä

Gluteeniton Banaanileipä

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

1

leipä
Kypsennysaika

1

tunti 

Ainekset

Valmistus

  • Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen.
  • Voitele ja jauhota leipävuoka (noin 1 litran kokoinen).
  • Sekoita kulhossa voisula, sokerit, muna ja muusatut banaanit.
  • Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.
  • Kaada taikina vuokaan ja paista leipää uunin keskitasolla tunti.
  • Anna banaanileivän jäähtyä hetki ennen kuin irrotat sen vuoasta.
  • Herkuttele!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.