Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton suklaakakku

Gluteeniton suklaakakku

Gluteeniton suklaakakku

Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

18

kpl
Kypsennysaika

50

minuuttia

Tämä herkullinen gluteeniton suklaakakku on helppo valmistaa ja maistuu varmasti kaikille. Tarjoile marjojen tai jäätelön kera.

Ainekset

  • 3 kananmunaa

  • 2 dl sokeria

  • 3 tl aitoa vaniljasokeria

  • 170 g margariinisulaa

  • 1 dl vadelmahilloa

  • 2 tl leivinjauhetta

  • 3 rkl tummaa kaakaojauhetta

  • 3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta

  • 2 rkl vaniljakreemijauhetta

  • 1 dl kylmää vettä

  • 1 dl piimää

  • Kuorrutus
  • 200 g tummaa suklaata (itse käytin dammenbergin reinoa)

  • 0,5 dl kermaa

Valmistus

  • Vaahdota kananmunat ja sokerit.
  • Lisää margariinisula ja vadelmahillo.
  • Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon.
  • Lisää kylmä vesi ja piimä.
  • Kaada voideltuun ja jauhotettuun 23 cm halkaisijaltaan olevaan vuokaan.
  • Paista 175 C n. 50 min.
  • Anna jäähtyä kylmäksi asti ja kumoa kakku leikkuulaudalle ja kuorruta.
  • Täyte
  • Sulata suklaa vesihauteessa
  • Lisää kerma sulanneeseen suklaaseen.
  • Koristele gluteeniton suklaakakku haluamallasi tavalla.

Vinkki

  • Jos kuorrutus ehtii jämähtää, ennen kuin saat sen levitettyä, niin laita takasin vesihauteeseen
  • Alkuperäisen reseptin löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.